HERINNERINGEN VOOR ALTIJD OP PAPIER

LUXE FOTOALBUMS

Het is zo vet om je mooiste herinnering echt in je handen te kunnen vasthouden. Dat is de voornaamste reden dat ik jullie foto's graag in een groot album laat afdrukken. Nadat jullie de foto's geleverd hebben gekregen kun je een album bestellen. Je mag altijd bij mij thuis langs komen om materialen te bekijken en het ontwerp met mij te bespreken.

Ik heb een online brochure waarin je alle opties kunt bekijken. Grote albums zijn te bestellen vanaf €249,--.

Wil je meer informatie? Mail of app me dan voor de brochure én voor een afspraak!

Een cadeautje voor je gast!

GEEF EEN BLIJVENDE HERINNERING

Aan het einde van de dag een bedankfoto meegeven is in sommige kringen heel gewoon en in andere wat minder gewoon. Ik bied het aan als geheel verzorgde service op jullie dag. Jullie kunnen zelf ontwerp en lettertypen van te voren uitkiezen en op de dag zelf maak ik het definitieve ontwerp met de foto/foto's die we in de ochtend gemaakt hebben. Ik heb zelf een printer die heel mooi hoogwaardig en mat afdrukt. Die neem ik mee naar locatie en zo hebben jullie of jullie ceremoniemeester helemaal geen omkijken naar de bedankfoto's.

Hebben jullie interesse? Geef het even aan tijdens het kennismakingsgesprek en ik laat jullie de brochure zien voor bedankfoto's.