TROUWFOTOGRAFIE

Ik heb je liever dan lief...
en ik wil dat graag voor jullie vastleggen.

Van harte gefeliciteerd, als jullie gaan trouwen! Nu zijn jullie aangekomen bij de organisatie van jullie dag, en ook een fotograaf zoeken en kiezen is er een onderdeel van. Ik denk dat het heel belangrijk is een fotograaf te kiezen die goed bij jullie past. Daarom voeren we eerst een kennismakingsgesprek, voordat jullie mij boeken. Tijdens dat gesprek kletsen we over jullie, jullie dag, over mij, fotografie, interesses enzovoorts. Ik stel daarna een offerte voor jullie op en vervolgens kunnen jullie een keuze maken. Dus spreekt mijn fotografie jullie aan? Stuur dan een mailtje, dan stuur ik mijn brochure en kunnen we een kennismaking plannen!

TARIEVEN

MAIL VOOR MIJN TROUWBROCHURE!

Omdat ik jullie trouwdag het liefst zo geheel mogelijk vastleg beginnen mijn prijzen bij acht uur fotografie voor €1720,--. Voor iedere extra uur reken ik €130,--.

Bij acht uur fotografie ontvang je minimaal 300 beelden binnen twee maanden na jullie huwelijk. Ook ontvang je een klein luxe album, samengesteld door mij.

Ik maak documentair foto's van jullie dag, van jullie liefde en de liefde van mensen om jullie heen. Ik hou onwijs veel van mijn werk en hoop dat ik jullie mag vastleggen. Ik ben nu al benieuwd naar jullie verhaal!