Hi, wat leuk dat je op mijn website aan het kijken bent. Ik ben beter met beeld dan met tekst, dat was je vast al opgevallen. Ik vind het dus ook spannend om dit stukje te schrijven want én schrijven én iets over mezelf is niet makkelijk haha!

Ik ben Margaritha, vrouw van, mama van drie. Je kent me misschien wel als @mamamargaritha van Instagram. In een jaar kregen we Jack, George en James, de laatste tegelijk, tweeling dus. Ik maakte en maak veel foto's van hen en zo ontstond mijn liefde voor fotografie. Van mijn eigen kinderen fotograferen ging ik naar het fotograferen van families, liefde en toen ook bruiloften. Een hobby die uitgroeide tot een job, een droom.

Vier jaar geleden ben ik gaan meelopen met het vastleggen van bruiloften, daarna heb ik ook nog een aantal bruiloften gefilmd. Maar toen kwam ik erachter dat mijn hart echt ligt bij de fotografie. Drie jaar terug legde ik mijn eerste bruiloft vast, helemaal alleen. Spannend maar ook zo zo zo leuk. Het smaakte naar meer. Toen ben ik langzaam gaan opbouwen naast mijn gezin, ieder jaar een paar bruiloften meer. Nu leg ik ca. 15 bruiloften per jaar vast en nog veel meer lieve gezinnen.

Naast fotograferen hou ik ook van de natuur, van leuke dingen doen met mijn man, van lekker eten en een glas wijn, van God, stiltemomenten, van grappige uitspraken van de kinderen en van spelletjes. Ik ben benieuwd naar jouw en jullie verhaal!

Liefs, Margaritha

Foto links: Malou von Baumhauer

“Liefde is mijn passie en ik doe niets liever dan er getuige van zijn en het vastleggen.”

BEKIJK HIERONDER EEN PAAR VAN MIJN EIGEN FAVORIETEN

KLIK OP DE GALLERY